Kutlugün İlkokulu
Merkez Kutlugün köyü Hacı Mehmet Mevkii, Orta Mahalle Merkez TRABZON

VİZYON

İşbirliği içinde çalışan, öğrettiklerinde kendisi örnek teşkil eden ve çağa uyum sağlayan bir personel yapısına ulaşmış, görev ve sorumluluklarını bilen, doğruları yaparken kendinden emin,insani değerleri benimseyen ve öğrenmeyi ilke edinen çağdaş öğrenci yapısına ulaşmış, velinin öğrencisini göndermekten, öğrencinin bulunmaktan, personelin de çalışmaktan mutlu olduğu bir okul olmaktır.

MİSYON

Misyonumuz öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak için onları; bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, eleştirel düşünebilen kişiler olarak yetiştirmek, 21. yüzyılda gelişen ihtiyaçlara cevap verecek bireyler olarak hayata hazırlamak, insana değer veren, problemlere çözüm üretebilen milli ve manevi değerlerini koruyan ve geliştiren vatan sevgisiyle donatılmış kişilikli insanlar olarak yetiştirebilmektir.

Tam Gün

Kalorifer-Kömür

7 Adet Servis Taşıma Yapmaktadır.

Okulumuz İl merkezine 7 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Taşıma kapsamında bulunan okulumuza İncesu, Veranköy, Kırangol ve Karakaştan öğrenciler bulunmaktatır. Merkeze yakın olması sebebiyle insanlar şehir merkezinin imkanlarından yararlanabilmketedir.